وکیل طلاق، وکیلی است که از حقوق خانواده دفاع می کند. این وکیل به زوجین کمک می کند تا اطمینان حاصل کنند که پرونده های طلاق آنها به نتایجی می رسند که از زوجین حمایت می کند.

در صورتی که فرد نتواند با همسر خود زندگی کند، می تواند تقاضای طلاق کند. طلاق می تواند با رضایت طرفین باشد. طلاق یک طرفه می تواند به دلایل خیانت، خشونت خانگی، مطالبات مهریه، آزار روانی یا عدم تمکین، نفقه باشد.

بسیاری از طلاق ها نیاز به مذاکره دارند و حتی ممکن است برای حل و فصل مسائل مربوط به فرزندان، اموال و حمایت از همسر به دادگاه های خانواده ختم شوند.

از آنجایی که طلاق، انواع مختلفی مانند طلاق توافقی و طلاق یک طرفه دارد، گاهی برای دفاع از حقوق خود در بحث خانوادگی، نیاز به یک وکیل خانواده ضروری است. بنابراین در هنگام اقدام برای جدایی و طلاق استفاده از وکیل خانواده که در زمینه طلاق تخصص و تجربه بالایی دارد، بسیار پیشنهاد می شود.

لایحه، دادخواست و شکواییه خود را به محبوبه حجتیان، وکیل پایه یک دادگستری بسپارید و از روند موفقیت آمیز پرونده خود مطمئن باشید.

وکیل طلاق چیست؟

وکلای طلاق در تشکیل پرونده حقوقی مربوط به خانواده، گرفتن مهریه و نفقه و حضانت فرزندان، اجرت المثل، تمکین، تخصص دارند. اغلب آنها با مشاوران حقوقی کار می کنند که از حقوق موکلان در طول مراحل طلاق نیز حمایت می کنند.

محبوبه حجتیان، وکیل پایه یک دادگستری بر تمام موارد مهم مسائل خانوادگی تسلط دارد.

ویژگی های وکیل طلاق

وکلای طلاق طیف وسیعی از امور را برای حمایت از موکلاتی که در حال جدایی قانونی و طلاق هستند، انجام می دهند. همچنین آنها شواهد حقوقی را جمع آوری می کنند، قراردادهای قانونی را با هدف میانجیگری در نتایجی که به مصالحه های مثبت برای زوجین می رسد، تنظیم می کنند. نسبت به تمام موارد و قوانین مربوط به گرفتن مهریه و نفقه آگاهی لازم را دارند. همچنین قادر به حل مسائل مربوط به حضانت فرزندان هستند.

 
 

 

انواع طلاق

،،

1- طلاق توافقی

برخی از زوجین به علت زمان کم و تحمل نداشتن روندهای قضایی پیچیده تصمیم می گیرند که به صورت توافقی از یکدیگر جدا شوند. بنابراین آنها می توانند برای طلاق توافقی اقدام کنند و قبل از تنظیم دادخواست بر روی مواردی مانند مهریه، نفقه و حضانت فرزندان تصمیم بگیرند و به توافق برسند. 

،،

2- طلاق یک طرفه

از سوی دیگر برخی از زوجین تمایلی به جدایی ندارند یا اینکه نمی خواهند به تعهدات خود بعد از طلاق پایبند بماند. در این موارد طرف مقابلی که تمایل به جدایی دارد، باید نسبت به طلاق یک طرفه اقدام کند و از آن به عنوان طلاق یک طرفه یاد می شود. در طلاق یک طرفه روند قضایی طولانی تر خواهد بود، بنابراین پیشنهاد می شود که این کار وکلای خانواده با تجربه و مسلط به امور حقوقی انجام شود تا به نتیجه مطلوب برسد. 

،،

3- طلاق غیابی

در برخی از موارد زوجین مجبور به تقاضای طلاق غیابی می کنند، در این نوع طلاق بدون حضور همسر انجام می شود؛ زیر زن یا مرد بنابر شرایطی در دادگاه حضور پیدا نمی کند یا با دلایل واهی راضی به طلاق نمی شود و به اخطارهای دادگاه توجهی ندارد. بر همین اساس دادگاه با نظر قاضی حکم به جاری شدن طلاق می دهد.

طلاق با کمک مشاوره

این نوع طلاق، طلاقی است که افراد در موضوع طلاق به توافق رسیده اند و نسبت به آن اقدام می کنند. یک موردی هست که دادگاه تعیین می کند که مشاوره از سوی سازمان بهزیستی جزو لازم برای طلاق باشد.

طبق بخشنامه ای که برای جلوگیری طلاق های عجولانه و بدون تصمیم درست انجام می شود، قانونگذار بهزیستی را موظف کرده است که با ارائه خدمات مشاوره ای به افرادی که درخواست طلاق دارند، ابتدا زوجین تحت مشاوره های فراوان قرار بگیرند، بعد طلاق را انجام دهند.

به همین علت وقتی کسی درخواست طلاق می دهد، یک گواهی به مشاوره های بهزیستی داده می شود و دفاتر مشاوره ای که وجود دارد، از زوجین دعوت می کنند و نوبت می گیرند، سپس در 3 تا 4 جلسه این مشاوره را انجام می دهند و حضور هر دو زوج مهم است. برای مثال اگر زن برود، ولی مرد نرود، با یکسری مشکلات برای طلاق روبه رو خواهند شد، بنابراین حضور زوجین با یکدیگر ضروری است. این مشاوره ها دارای هزینه است و نمی توان گفت که آنها رایگان است. بنابراین افراد برای انجام کارهای طلاق، هزینه مشاوره را در نظر بگیرند.  

بعد از انجام مشاوره، مسئله دادگاه مطرح می شود که دادخواست زوجین در آنجا ثبت می شود و یک ساعت برای آنها مشخص خواهد شد. در شهرهای که متقاضی زیاد است و زوجین تمایل دارند که زودتر تعیین تکلیف شوند یا زن حاضر است که تمام مهریه را ببخشد، فقط به خاطر اینکه زودتر از این وضعیت ناگوار رها شود، هدف زوجین این خواهد بود که طلاق هر چه زودتر انجام شود.

زوجین می توانند با راهکارهای قانونی  و شرعی محبوبه حجتیان، وکیل پایه یک دادگستری، طلاقشان را بدون داشتن هیچ دغدغه ای، در نهایت فوریت و با کمترین هزینه و زمان اخذ کنند.

 

طلاق با انتخاب داور

شرایط داوری در طلاق چگونه است؟ اگر داور معرفی نکنیم چه می شود؟ آیا خود دادگاه می تواند داور تعیین کند؟ اگر داور به ضرر ما نظر دهد آیا راهکاری دارد؟

در خصوص شرایط داوری، وقتی طلاق یک طرفه است، به این معنا که طلاق از طرف زوج یا زوجه است، انتخاب داور ضروری است و جزو موارد قانونی است. حتما باید داور تعیین شود و جزو تشریفات طلاق محسوب می شود.

اصولا در دادگاه ها، داور حضور دارد، ولی افراد می توانند یکی از اقوام را به عنوان دارو معرفی کنند. شرایط داور به صورتی است که هم خود فرد می تواند معرفی کند و هم اینکه دادگاه برای زوجین داور تعیین خواهد کرد. نظر داور در رای قاضی تاثیرگذار است، به همین علت اگر زوجین بخواهند طلاق بگیرند، حتما باید تلاش کنند که که نظر داور با طلاق آنها همراه باشد و برای این کار موافقت داشته باشد.

ضرورت استفاده از وکیل طلاق

استفاده از  یک وکیل طلاق با تجربه بهترین راه برای رسیدن به آرامش در هنگام رسیدگی به پرونده های زناشویی، حضانت فرزند، نفقه و طلاق توافقی یا طلاق یک طرفه است.

وکلای طلاق به شما کمک می کنند تا هر مرحله از طلاق خود را برنامه ریزی کنید. وکلای طلاق در زمینه دلایل طلاق، مدارک، مهریه، نفقه، حضانت فرزند و سایر مسائل کمک می کنند.

در همین راستا می توان بیان کرد که  محبوبه حجتیان وکیل پایه دادگستری از توانایی های خود برای بررسی پرونده های خانوادگی استفاده کرده و می‌کوشد تمام این نوع مسائل را با بهترین دفاعیه به پایان برساند.  

طلاق فوری