کلاهبرداری

نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری

نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری

نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری

یک نمونه لایحه دفاعیه در موارد کلاهبرداری، شامل تشریح نکات حقوقی و استدلال‌های دفاعی متهم یا وکیل او در پاسخ به اتهامات وارده است. این لایحه باید به گونه‌ای تنظیم گردد که اطلاعات مربوط به پرونده و دفاعیات متهم را به طور کامل در بر داشته باشد. در ادامه یک الگوی عمومی ارائه می‌شود:

بسمه تعالی
ریاست محترم دادگاه [نام دادگاه]
با سلام و احترام،

اینجانب [نام متهم یا وکیل]، وکیل/متهم پرونده شماره [شماره پرونده]، به اطلاع می‌رسانم که در ارتباط با اتهام کلاهبرداری که به بنده نسبت داده شده است، نکات زیر را به منظور دفاع از خود ارائه می‌دهم:

  1. نبود سوءنیت:طبق اصل کلی در حقوق جزا، برای تحقق جرم کلاهبرداری، اثبات سوءنیت الزامی است. در این مورد، مدارک و شواهد لازم برای نشان دادن سوءنیت من ارائه نشده و اقداماتی که انجام داده‌ام، بدون نیت فریب بوده است.
  2. عدم تطابق با عناصر قانونی جرم کلاهبرداری:بر اساس ماده [ماده مربوطه] قانون مجازات اسلامی، برای تحقق جرم کلاهبرداری لازم است که عملی فریبکارانه انجام شود که به کسب مال دیگری منجر گردد. در پرونده فعلی، هیچ نشانه‌ای از اقدام فریبکارانه که به فریب شاکی انجامیده باشد، ارائه نشده است.
  3. وجود اشتباه در ادله و مستندات: استدلال‌های مطرح‌شده توسط شاکی شامل خطاها و کاستی‌هایی است که اعتبار آن‌ها را مورد تردید قرار می‌دهد. [توضیح مختصر در مورد اشکالات مدارک و مستندات شاکی].
  4. همکاری در روشن‌سازی موضوع: من در تمام مراحل بررسی به‌طور کامل همکاری کرده و همواره در جهت کشف حقیقت کوشیده‌ام. این موضوع گواهی بر نیت خوب من و عدم تمایل به ارتکاب جرم است.

درخواست:با لحاظ کردن نکات مذکور و با توجه به مبانی قانونی و مدارک موجود، درخواست صدور حکم برائت یا کاهش مجازات را ارائه می‌دهم.

مطالب مرتبط: وکیل کلاهبرداری در تهران

درخواست مشاوره

نوع درخواست:(ضروری)

نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری

است محترم شعبه …. دادگاه کیفری دو شهرستان تهران

با سلام؛

با کمال احترام، در ارتباط با پرونده کد …………. و به نمایندگی از حقوق موکلین جناب آقای ……… و سرکار خانم ………، موارد زیر را به اطلاع می‌رسانم؛

در آغاز و به منظور روشن‌سازی ذهن ریاست محترم، لازم است نکاتی را بیان نمایم؛

در سال 1398، شاکی با اطلاع از سابقه موکل به منظور هک یک حساب بانکی به مبلغ 7 هزار میلیارد تومان به او مراجعه کرد. اما موکل این ادعا را رد کرد. با توجه به آگاهی شاکی از توانایی‌های موکل و تخصص او در زمینه خرید و فروش ارز دیجیتال، شاکی از موکل درخواست کرد که مبالغی را برای سرمایه‌گذاری در این حوزه اختصاص دهد. به مرور زمان، علاوه بر رابطه کاری، شاکی اقدام به برقراری دوستی و ارتباطات خانوادگی با موکل کرد.

تمامی وجوه واریز شده به حساب‌های موکل در راستای تخصص او در زمینه ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری شده و در نهایت به شکل ریالی و ارزهای دیجیتال به او بازگردانده شد. لازم به ذکر است که موکل در حال حاضر دارای صرافی رسمی ارز دیجیتال به نام ……. است که این موضوع قابل استعلام و مدارک آن موجود می‌باشد.

نکته دیگری که باید به آن اشاره شود، حضور چندین شاهد در زمان مراجعه شاکی به دفتر موکل است که آمادگی خود را برای شهادت در خصوص مکالمات طرفین اعلام کرده‌اند. اسامی این شهود به شرح زیر است: 1-مرتضی 2-سهراب 3-مهران 4-مهرداد. از آنجا که تحقیقات کافی در خصوص اظهارات موکل انجام نشده، خواهشمند است قبل از هر تصمیمی، تحقیقات لازم از جمله اخذ شهادت شهود موکل صورت پذیرد تا اصل برائت رعایت شود.

با توجه به مطالب فوق، نکات زیر به منظور تکمیل دفاعیات به محضر شما تقدیم می‌گردد. (نمونه لایحه کلاهبرداری)

اطلاعات تماس و دریافت مشاوره

مطالب مرتبط: دفاع از اتهام کلاهبرداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *